Ruimte voor iedere gelegenheid

» Terug naar vorige pagina

15-06-2015

Makkie Moneydarts 2de editie

Maandagavond 15 juni was het alweer tijd voor het 2de Makkie Moneydartstoernooi in Partycentrum Concordia te ’s-Gravendeel.

Waar we vorige week 26 deelnemers mochten verwelkomen, waren het er dit keer 31. Na het spelen van de poules waarin ditmaal weinig verassingen te noteren waren, konden we op tijd aanvangen met de winnaars- en de verliezersronde.

De finale verliezersronde ging tussen ’s-Gravendeler Sander Verhoef en voormalig ’s-Gravendeler Ricardo de Vries. In dit half ’s-Gravendeelse onderonsje wist Ricardo met een 3-2 overwinning aan de goede kant van de score te blijven en zegevierde in de verliezersronde.

Kwartfinale:
Tommy Bouma 0-2 Sander Verhoef
Walter den Boer 2-0 Peter de Gelder
Ricardo de Vries 2-1 Maurice Roubos
Menno Angenent 1-2 Peter van Mouwerik

Halve finale:
Sander Verhoef 3-1 Walter den Boer
Ricardo de Vries 3-2 Peter van Mouwerik

Finale:
Sander Verhoef 2-3 Ricardo de Vries

In de finale van de winnaarsronde mochten de sterk spelende Ferry Wennekes uit Schiedam en het 15-jarige talent uit Zevenbergen, Dylan van Beers, het tegen elkaar opnemen. Het was Ferry die scorend de betere was en ook snel zijn dubbels wist te vinden en met een 5-1 overwinning het 2e Makkie Moneydarts op zijn naam schreef.

Kwartfinale:
Ferry Wennekes 3-2 Viggo van der Kuijl
Patrick van den Boogaard 3-2 Arnod Timmermans
Michel van Roon 2-3 Jan Snoep
Dylan van Beers 3-1 Jordy Kaptein

Halve finale:
Ferry Wennekes 4-3 Patrick van den Boogaard
Jan Snoep 2-4 Dylan van Beers

Finale:
Ferry Wennekes 5-1 Dylan van Beers

Ditmaal kwam de hoogste finish uit handen van Nigel van Milligen met 167, nam Arnod Timmermans met 2 stuks de meeste 180’ers op zijn rekening en waren zowel Rachel in ’t veld als Anouk Lokum weer gedeeld beste dame met hun plek bij de laatste 16 van de verliezersronde.

De foto’s zijn terug te vinden via https://www.facebook.com/HWDarts?ref=hl en we hopen iedereen weer terug te zien op het 3de Makkie Moneydartstoernooi van maandagavond 22 juni!
» Terug naar vorige pagina