Ruimte voor iedere gelegenheid

» Terug naar vorige pagina

09-06-2015

AmuZing

AmuZing, waar zingen een feestje is !

Zanggroep AmuZing is een enthousiaste groep mensen, van jong tot oud, die veel plezier heeft in zingen. Geen stijf koor, maar een gezellige club die met kleine bewegingen een nummer tot een swingend geheel kan presenteren. Een paar keer per jaar treedt AmuZing op bij diverse evenementen en om de twee jaar is er een uitvoering waarbij het repertoire gepresenteerd wordt.

Buiten de wekelijkse repetitie zijn er ook nog andere activiteiten: samen naar de film, een themafeest, een barbecue, niets is te gek als het maar leuk en gezellig is. Legendarisch zijn ook de koorweekenden die vlak voor een 2-jaarlijkse uitvoering plaatsvinden. Serieus gaat het er aan toe bij de workshops die gegeven worden om b.v. expressie of zang op een hoger peil te krijgen.

De enige eisen die gesteld worden zijn: plezier hebben in zingen, regelmatig op de repetitie verschijnen, een beetje gevoel hebben voor ritme en (bij inschrijving) niet ouder zijn dan 55 jaar.

Van deze club kun jij nu ook deel uitmaken.

Wekelijks repeteert AmuZing in partycentrum Concordia, Dr. Bossersstraat 11 in ’s-Gravendeel van 19:45 tot 22:00 uur. Na die tijd is er nog de mogelijkheid om gezellig wat te drinken en te kletsen met elkaar.

Wil je eens kijken en kennis maken? Kom dan vrijblijvend langs op woensdagavond. Op onze website staat exact vermeld wanneer de repetities zijn.

Kijk voor verdere informatie op: www.amuzing.nl
Vragen? Stuur een mail aan : info@amuzing.nl» Terug naar vorige pagina