Bruiloft Gerrit & Sandra 

We beginnen bij het begin!

Bij aankomst rond half 6 zijn we goed en netjes ontvangen ook buiten was het super aangekleed door Concordia. Na binnenkomst in de kleine zaal, was het personeel er snel bij om iedereen iets te drinken aan te bieden , wat wij graag ook zo wilde.

De gehele dag heeft er niemand met een leeg glas gezeten, dus kortom netjes geregeld. Daarna was het ontvangst van John met zijn welkomstpraatje ook goed gedaan en voor iedereen was het duidelijk wat ze te eten kregen en hoe het in zijn werk ging.

" We hebben niks aan te merken en een dikke voldoende voor de gehele feestelijke dag! "

Het eten was heerlijk, lekker vers en meer als voldoende voor iedereen. Tijdens het feest was alles perfect geregeld , de zaal was helemaal naar ons zin aangekleed!

De gasten hebben totaal niet met een leeg glas gestaan. Ook de rondes met de hapjes waren allemaal netjes verdeeld over de avond. De bakjes patat om kwart over 12 waren een leuke afsluiting van een super geslaagde dag.

Ook willen wij even eraan toevoegen dat de aankleding van Concordia ook super gedaan was, zowel op het hoofdveld van de voetbal waar we
getrouwd zijn, als op de feestlocatie zelf.

Wij hebben ook van meerdere gasten vernomen dat het gehele team van Concordia erg gastvrij was en je heel goed kon zien dat iedereen dit werk met heel veel plezier doet.Kortom, we hebben er niks op aan te merken en een dikke voldoende voor de gehele feestelijke dag!!

Contact

Partycentrum Concordia

Dr.Bossersstraat 11

3295 AG 's-Gravendeel

078-673 2992 /06-83256877

info@concordiasgravendeel.nl

Stel een vraag

Kies een optie
Bruiloft
Verjaardag
Zakelijk
Jubileum
Catering
Overig
Versturen