Verenigingen in Partycentrum Concordia

AmuZing
Waar zingen een feestje is!

Zanggroep AmuZing is een enthousiaste groep mensen, van jong tot oud, die veel plezier heeft in zingen. Geen stijf koor, maar een gezellige club die met kleine bewegingen een nummer tot een swingend geheel kan presenteren. Een paar keer per jaar treedt AmuZing op bij diverse evenementen en om de twee jaar is er een uitvoering waarbij het repertoire gepresenteerd wordt.

Buiten de wekelijkse repetitie zijn er ook nog andere activiteiten: samen naar de film, een themafeest, een barbecue, niets is te gek als het maar leuk en gezellig is. Legendarisch zijn ook de koorweekenden die vlak voor een 2-jaarlijkse uitvoering plaatsvinden. Serieus gaat het er aan toe bij de workshops die gegeven worden om b.v. expressie of zang op een hoger peil te krijgen.

De enige eisen die gesteld worden zijn: plezier hebben in zingen, regelmatig op de repetitie verschijnen en een beetje gevoel hebben voor ritme.

Makkie
Dartvereniging

Al een aantal jaren dart Dartvereniging Makkie in Partycentrum Concordia. Makkie is een gezellige dartvereniging welke bestaat uit meerde teams met zowel mannen als vrouwen. Zowel recreatief als in competitieverband wordt er in een ontspannen sfeer van de dartsport genoten. Zo zijn er wekelijks avonden om te oefenen, maar ook competities zijn regelmatig aan de orde.

Naast het darten is gezelligheid natuurlijk ook erg belangrijk. Je zult dan ook snel merken dat iedereen het vooral naar hun zin heeft. Of je nu voor het eerst een pijltje vasthoud of al jarenlang in competitieverband speelt, je voelt je al snel thuis tussen de rest van de leden. Meedoen is bij Dartvereniging Makkie daarom ook minstens zo belangrijk als winnen.

Om te komen darten hoeft er geen lidmaatschap worden betaald. Het enige wat je nodig hebt, zijn drie pijlen en een goed humeur.
Wekelijks repeteert AmuZing in Partycentrum Concordia van 19:45 tot 22:00 uur. Na die tijd is er nog de mogelijkheid om gezellig wat te drinken en te kletsen met elkaar.

Wil je eens kijken en kennis maken? Kom dan vrijblijvend langs op woensdagavond. Op onze website staat exact vermeld wanneer de repetities zijn.

Kijk voor verdere informatie op: www.amuzing.nl

Vragen? Stuur een mail aan : info@amuzing.nl

De leden van Dartvereniging Makkie zijn regelmatig op maandagavond in Partycentrum Concordia te vinden, om een pijltje te gooien en een drankje te drinken.

Wanneer u/jij ook een keer zin hebt om een pijltje te komen gooien, kunt u ons altijd aanspreken aan de bar in Partycentrum Concordia zelf.

Uiteraard kunt u ook altijd per mail of telefonisch contact met ons opnemen via Concordia!

Contact

Partycentrum Concordia

Dr.Bossersstraat 11

3295 AG 's-Gravendeel

078-673 2992

info@concordiasgravendeel.nl

Stel een vraag

Versturen