Recensies

Wilt u ook een recensie schrijven? Heel graag! U kunt onderaan deze pagina het formulier invullen.

Bent u enthousiast geworden? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Verjaardag mevrouw Verzijl

15 februari 2020

"Alle hapjes vegetarisch"

Op 15 februari 2020 heb ik mijn 50e verjaardag gevierd in Partycentrum Concordia. Het was een geweldig geslaagd feest. De zaal was wat kleiner gemaakt en deed erg gezellig aan. De gesprekken met John Kraijo over het feest heb ik als heel positief ervaren. Hij deed voorstellen, dacht in alles mee en heeft zelfs zijn best gedaan alle hapjes vegetarisch (deels zelfs veganistisch) te serveren omdat dit mijn wens was. De avond was één groot feest, erg vriendelijke bediening, heerlijke hapjes en drankjes en ik zal hier altijd op terug kunnen kijken met veel goede herinneringen. 

Geplaatst door: Ellen Verzijl

Verrassingsfeest mevrouw

8 november 2019

"Recensie: 1 woord, FANTASTISCH"

Zeer professioneel , van het begin tot het einde.

Vanaf het moment van afstemmen tot en met einde van de avond word je totaal ontzorgt. De zaal was tip top in orde, gezellig ingericht, leuk versierd.

Bediening vriendelijk, aandacht voor jong en oud, geweldig. De jubilaris had de avond van haar leven. Dit is een herinnering die ze haar hele leven niet meer vergeet.

Nogmaals dank voor het mee organiseren van het verrassingsfeest.

Geplaatst door: Dhr. Van Egdom

Jubileum meneer Meijer

20 april 2019

"Alles was tot in de puntjes geregeld"

Allereerst hartelijk dank voor deze gezellige middag welke jullie mogelijk hebben gemaakt voor mijn jubileum van mijn werk. 

Alles was tot in de puntjes geregeld, ook het eten met de kinderen naar afloop van de receptie. Het verliep in een ongedwongen sfeer en heb leuke reacties gehad van (oud) collega’s. Ook de kinderen en kleinkinderen hebben gesmuld van het eten en erg leuk was de ijscokar op het einde, geweldig!

Nogmaals hartelijk dank.

Geplaatst door: Familie Meijer

Verjaardag meneer De Jong

5 januari 2019

"Uitstekende catering"

Wij hebben bij Partycentrum Concordia de 90e verjaardag van onze vader gevierd. Met meer dan 70 gasten hadden we dat echt niet thuis kunnen doen.

De keuze voor Concordia was een schot in de roos: een prima zaal, vlotte en vriendelijke bediening en een uitstekende catering. Concordia heeft goed meegedacht over de invulling van het feest en de gemaakte afspraken zijn vlekkeloos nagekomen.

Kortom: een aanrader!"

Geplaatst door: Familie De Jong

Verjaardag meneer Baan

28 december 2018

"Vooraf gemaakte afspraken keurig nagekomen"

Tijdens en na het vieren van mijn verjaardag op 28 december 2018 kreeg ik,ongevraagd, veel complimenten. Dit geef ik graag aan u door.

De accommodatie is prima, netjes en schoon. De zaal was goed ingedeeld voor de 85 bezoekers. De bediening was vriendelijk en correct. Niemand is ook maar iets tekortgekomen. 

Alle vooraf gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen. Dat geldt de kwaliteit van alle consumpties, maar ook de goede planning van het verloop van deze avond.

Alles liep ‘op rolletjes’, waardoor ik volledig ontzorgd mijn 70e verjaardag kon vieren met vele familieleden en vrienden. Ook de afrekening van de kosten was geheel volgens de afspraken. 

Hartelijk dank voor dit alles. Ik kan jullie Partycentrum Concordia van harte aanbevelen!

Geplaatst door: D.W. (Dick) Baan

ASG Winterkost middag

22 oktober 2018

"Een heerlijke maaltijd"

Een gezellige middag en een heerlijke maaltijd in een plezierige omgeving samen met gezellige leeftijdsgenoten, kortom het was weer een geslaagde middag maaltijd.

Zie foto's op de Facebook pagina van Algemene Seniorenbond 's Gravendeel.

Verjaardag meneer De Geus 

5 oktober 2018

"Een top avond"

Wij hebben een top avond gehad …..!

Het zag er allemaal heel gezellig uit, en wat een heerlijke hapjes!  Het was tot in de puntjes goed geregeld, en we zijn niets te kort gekomen. Super bedankt, en ook een dikke pluim voor het personeel dat ‘s- avonds heeft bediend!

Familie De Geus

Bruidspaar Baan

18 mei 2018

"Alles was super geregeld!"

Heel hartelijk dank voor jullie bijdrage op onze grote dag. Het is mede dankzij jullie een topdag geworden! Alles was super geregeld! 

En we kregen van alle daggasten complimenten dat het eten ook echt super lekker was! Ook onze complimenten hiervoor!

Nogmaals dank, en we zullen jullie aan iedereen aanbevelen ;)

Geplaatst door: Kees-Jan en Anne-Sophie

Verjaardag Van Opdorp

2 april 2018

"Prima bediening"

Op 2 april heb ik mijn 60e verjaardag gevierd in partycentrum Concordia. We hebben vooraf de locatie bekeken en samen met Laura een arrangement samengesteld. 

De uitvoering van het feestje was conform onze afspraken. Prima bediening, vriendelijk personeel, lekkere hapjes en goede wijn. 

Zeker aan te raden als je een feestje wil geven, waarbij alles voor je geregeld wordt.

Geplaatst door: Thea van Opdorp – Trouwborst

Catering Maasheim, Adullam 

15 maart 2018

"Echt kwaliteit!"

Vorige maand maakten wij gebruik van de diensten van Partycentrum Concordia. Ter gelegenheid van het 25 jarig jubileum van één van onze medewerkers organiseerden zij een lopend buffet. Een fijne samenwerking/afstemming en een geweldige maaltijd. Echt kwaliteit!

Geplaatst door: Maasheim, Puttershoek

Verjaardag Dhr. Van der Beek

3 februari 2018

"Koude en warme hapjes zeer divers en smaakvol"

Omdat ik dit jaar mijn verjaardag weer eens wilde vieren, ben ik uitgeweken naar Partycentrum Concordia. Na overleg hebben we besloten om het feest in de bar te houden waarbij de zaal met schermen afgezet zou worden.

De bar is een fantastische ruimte om alle mensen die ik had uitgenodigd te kunnen ontvangen voor een natje en een droogje. Mijn wens was dat de gasten werden bediend maar ook de mogelijkheid hadden zelf een drankje bij de bar te bestellen.

De ca. 60 gasten druppelden vanaf 16:00 uur binnen en de laatsten gingen even na 19:00 uur weg. Het bedienend personeel zorgde ervoor dat niemand ook maar een drankje tekort kreeg.

De koude en warme hapjes waren zeer divers en smaakvol, en vonden gretig aftrek. Ook het bakje friet aan het einde van het feestje zorgde ervoor dat er nog een aantal gasten langer bleven “hangen”. De sfeer was goed en zeker na een eenmalig optreden door het toevallig aanwezige Showkorps Juliana. Niels bedankt!

Kortom de jarige, zijn familie en gasten waren zeer tevreden over de locatie, de hapjes, de drankjes en het bedienend personeel en kijken terug op een geslaagd feestje. 

Geplaatst door: Arie van der Beek

Oranjevereniging - afscheid Van der Feest

3 februari 2018

"Vriendelijk personeel"

Het afscheidsfeest van onze penningmeester van de Oranjevereniging Koos van der Feest was echt zoals ik het me had voorgesteld! 

Mede door het vriendelijke personeel van Concordia hebben alle gasten genoten van de drankjes, hapjes en het koude en warme buffet.

Bedankt voor de gastvrijheid!

Geplaatst door: Anita de Man

Jubileum Fam. den Hartog

28 oktober 2017

"Een op maat gemaakt feest"

Superblij dat we om verschillende jubileums een feestje bij Concordia hebben gehouden. Warm welkom, veel mogelijkheden om een op maat gemaakt feest te kunnen geven.Heel vriendelijk, betrokken en enthousiast personeel en heerlijke hapjes. 
Wij hebben een hele leuke avond gehad!   Dank je wel!

Geplaatst door: Floris en Martine

40 jarig huwelijksfeest Fam. Kuiper

7 oktober 2017

"Het was super"

Zaterdag 7 oktober hebben wij ons 40 jarig jubileum met familie en vrienden gevierd met koffie ,thee en drankje en warm en koud buffet.

Het was super, iedereen was vol lof en wij hebben zeker genoten. Ook aan de kinderen werd gedacht.

De speelruimte is zeker een succes en de ballonnen vonden ze geweldig. Hartelijk dank Laura en John en het personeel.

Geplaatst door: Kees en Janny Kuiper

25 jarig huwelijk Fam. Van der Ree

"Prima geregeld"

We zijn goed te spreken over de gastvrijheid en de medewerking van het team van Concordia.
Prima geregeld.
Bedankt!

Geplaatst door: Familie van der Ree

Familiereünie Fam. Roubos

7 oktober 2017

"Goede parkeerruimte"

Onze reünie was erg goed geregeld , fijne bediening, en ook goede parkeerruimte.
Voor de volgende reünie weer de goede locatie.

Geplaatst door: Lucia Scuro

Bruidspaar Schenkel

8 september 2017

"Top top top!!!"

Partycentrum Concordia is een fantastische locatie om te eten met daggasten en de receptie te houden! Het personeel is uitermate vriendelijk, denken goed mee en zorgen voor een feest zonder zorgen!

Dankzij het fantastische eten verdubbeld je maaginhoud spontaan! Om het samen te vatten: Top top top!!!

Geplaatst door: Richard

50-jarige trouwdag Fam. Lankhuijzen

2 september 2017

"Bediening was zeer vriendelijk"

Zaterdag 2 september hebben wij onze 50 jarige trouwdag gevierd met familie en vrienden. Partycentrum Concordia is voor ons als ''goede buur'' een prima locatie.

De bediening was zeer vriendelijk en de hapjes en drankjes werden door de gasten erg gewaardeerd.Laura en John bedankt en tot een volgende keer.

Janus en Lijnie

Geplaatst door: Familie Lankhuijzen

45 -jarig jubileum Fam. Havelaar

15 juli 2017

"Lactosevrij dieet was prima verzorgd"

Wij waren bij jullie als gast van de familie Havelaar.

De twee dames die serveerden, waren vriendelijk, behulpzaam, attent, etc. Kortom: zeer plezierig. 
Mijn vrouw Joke (zus van Janny Havelaar-Sluimer) heeft een lactosevrij dieet en ook dat was prima verzorgd (zowel achter de schermen in de keuken als in de bediening).

Al met al een hele goede en geweldige gang van zaken. Nogmaals bedankt. 

Geplaatst door: C. van Drieënhuizen

Bruidspaar Van der Bent

28 april 2017

"Het ontbrak de gasten aan niets"

We hadden Concordia afgehuurd voor onze receptie van ons huwelijk. In de eerdere voorgesprekken hadden we een goed voorgevoel over deze zaak. We zijn goed geïnformeerd over tal van zaken die spelen rondom een receptie en zeer vriendelijk ontvangen door de eigenaar, die alles met ons doornam.

Over het feest zelf kan ik verder alleen maar melden dat alles uit de kast werd getrokken om het feest goed te leiden. Het eten, drank en alles daaromheen werd zeer goed verzorgt ook de receptie was buitengewoon goed verzorgt het ontbrak de gasten aan NIETS.

Van de gasten kregen we de mededeling dat alles goed geregeld was. Kortom een hele goede toko om allerlei feesten te geven.Voorlichting bediening etc buitengewoon goed geregeld.
Hartelijk dank Laura en John voor een fantastische avond.

Geplaatst door: Familie Van der Bent

Dhr. Besseling Verjaardag 85 jaar

11 februari 2017

"Vertrouwd adres op  eigen dorp"

Op 12 februari is mijn vader 85 jaar geworden. Hij heeft daarom op zaterdag 11 februari een feestje gegeven in Concordia.

Het is een fijn feest geworden mede door de gastvrijheid van de fam. Kraijo en de medewerkers.
Vooral voor mijn vader een vertrouwd adres op ons eigen dorp.
Allemaal bedankt.

Geplaatst door: de heer Besseling

Mevrouw Verkerk  - Verjaardag  

8 januari 2017

"Buffet geweldig om te zien en smaakte uitstekend"

Gezellig ingerichte zaal. Goede afspraken kunnen maken en alle opstellingen van tafels e.d. zijn mogelijk. Goed gesprek van tevoren betreffend de mogelijkheden die er zijn voor een receptie of feest, perfect.

Het buffet was geweldig om te zien en smaakte uitstekend.
Bediening heel goed en vriendelijk. Niets dan lof over deze bijeenkomst. Ook namens de gasten.

Heel hartelijk dank! Zeker aan te bevelen!

Geplaatst door: Fam.Verkerk

Verjaardag Van Pelt 

13 november 2016

"Bediening vriendelijk, attent en alert"

Zondag 13 november hebben we met familie en vrienden onze verjaardag gevierd, met koffie, thee, drankje en een warm en koud buffet.

Er werd rekening gehouden met onze persoonlijke wensen.Het zaaltje was sfeervol ingericht, bediening vriendelijk, attent en alert. Prijs/kwaliteitsverhouding is prima.

De kinderen konden heerlijk spelen in het zaaltje ernaast. 
Al met al super fijn om zo feest te vieren. Prima locatie!

Geplaatst door: Fam. van Pelt

The Woodstock Tribute band

19 november 2016

"We komen graag terug"

We zijn gastvrij ontvangen, iedereen was even vriendelijk en behulpzaam. Wij maken als band vaak anders mee. Echt een top locatie, we komen graag terug!!

Groovy bedankt Concordia, right from the hart of Brabant, The Woodstock Tribute Band

Geplaatst door: The Woodstock Tribute Band

Bruiloft Ewout en Sara Janssen

9 september 2016

"Rekening gehouden met de allergieën"

Wij hebben onze bruiloft gevierd in partycentrum Concordia. Het was een hele mooie dag, waar op wij met een goed gevoel op mogen terugkijken.De bediening was geweldig. Alles was top geregeld zoals wij het in gedachten hadden.

Ook werd er rekening gehouden met de allergieën.
We bevelen jullie zeker aan de andere aan.

John en Laura (en natuurlijk personeel) ga zo door!

Geplaatst door: Ewout en Sara

Jan Arie en Dennis verjaardagsfeest 

26 december 2015

"Aanrader om een leuk feestje te vieren"

Wij hebben op een zondagmiddag een feestje in Concordia gevierd omdat we allebei 40 jaar waren geworden. We kozen o.a. voor Concordia omdat het bij Concordia heel makkelijk is om te variëren in de grootte van de betreffende ruimte.

Ook waren er heel veel variaties mogelijk qua eten en drinken, zowel qua hapjes als avondeten.De bediening was geweldig en heel erg meedenkend in wat wij wilden.

Wat ons betreft is Concordia zeker een aanrader om een leuk feestje te vieren!

Geplaatst door: Jan Arie  en Dennis

Recensie schrijven

We zijn altijd bezig met het kijken hoe wij het onze gasten nog beter naar hun zin kunnen maken. Uw recensie helpt daar enorm bij. Wij stellen uw mening dan ook zeer op prijs!

Versturen