Oudere recensies
Naar nieuwe recensies

Wilt u ook een recensie schrijven? Heel graag! U kunt onderaan deze pagina het formulier invullen.

Bent u enthousiast geworden? Neem dan gerust eens contact met ons op. 

Meneer en mevrouw Klapwijk 40-jarig huwelijk

Zaterdag 16 mei 2015

"Niets was het bedienend personeel teveel"

Wij hebben ons 40-jarig huwelijk gevierd in Partycentrum Concordia en via deze weg willen we een bedankje uitspreken naar de medewerkers. Alles is verlopen zoals afgesproken, en niets was het bedienend personeel teveel.Ook tegen de kinderen waren ze zeer vriendelijk en ook hier was niets teveel.

Wij kunnen dus terug kijken op een zeer geslaagde avond, en als laatste wil ik zeggen: mensen van Concordia ga zo door en wie weet tot over 5 jaar.

Geplaatst door: Meneer en mevrouw Klapwijk

Mevr. Gravendeel Familiereünie

Zaterdag 7 maart 2015

"Prima verzorging en kwaliteit"

Onze familiebijeenkomst van afgelopen zaterdag was een succes. Natuurlijk door de aanwezigheid van veel familieleden, maar niet in het minst door de prima verzorging en de kwaliteit van hetgeen ons geserveerd werd. Heel fijn! Bedankt daarvoor.

Succes verder en wie weet tot een volgende keer.

Geplaatst door: Gerrie Gravendeel

Dhr. en Mevr. Vermeulen. Kraamfeest dochter

Zaterdag 24 januari 2015

"Echt heel veel positieve reacties"

We hebben echt een geweldig kraamfeest gehad.Het was helemaal zoals we het ons hadden voorgesteld en ook hoe alles tot in de puntjes was geregeld tot aan de lactose vrije snoepjes aan toe voor onze oudste dochter Mirthe was echt top!

Wat ook leuk is voor jullie om te weten is dat we echt heel veel positieve reacties van onze gasten hebben gehad over het kraamfeest voor wat betreft de hapjes, drankjes en de faciliteiten.

Nogmaals bedankt! We zullen concordia zeker aanraden bij andere mensen.

Geplaatst door: Remco en Wendy Vermeulen

Allergie koemelkeiwit anafylaxie

2014

"Mijn zoon heeft een allergie. Na het eten heeft hij geen enkele reactie gehad"

Wij zijn dit jaar op een feest bij jullie geweest met een buffet. Mijn zoon heeft een allergie genaamd koemelkeiwit anafylaxie. Na het eten heeft hij geen enkele reactie gehad.

Als moeder was ik blij verrast door hoe serieus en goed jullie het geregeld hebben! Jullie hebben ook nog iets lekkers en leuks voor hem geserveerd!

Het blijft toch altijd een kwestie van vertrouwen en het blijft erg spannend. Bij deze een aanbeveling voor andere mensen met een ernstige allergie!

Geplaatst door:

Dhr. Vink 50-jarig jubileum meneer en mevrouw van Shaick

Zaterdag 20 september 2014

"Laaiend enthousiast over het complete gebeuren"

Beste Laura, John en personeel v. Concordia,

Ik kon het toch niet laten om nog even een mailtje te sturen betreffend de verzorging van afgelopen zaterdag. Het bruidspaar zal dit jullie ook zeker duidelijk hebben gemaakt, maar de verzorging met alles erop en eraan was ronduit fantastisch!

Een gezellig aangeklede zaal met de juiste opstelling (zonder afscheiding), bijzonder prettige bediening met vriendelijk en keurig verzorgde personen en last but not least een fantastisch buffet !!Jullie hebben de verwachtingen in ruime mate overtroffen en een goed visitekaartje afgegeven voor andere/nieuwe partijen in de regio van de Hoekse Waard.

We hebben uiteraard achteraf het bruidspaar gesproken en zij zijn en waren nog steeds laaiend enthousiast over het complete gebeuren en daar hebben jullie een zeer belangrijke bijdrage aangeleverd!

Mijn persoonlijke dank naar jullie is dan ook erg groot en zeker gemeend.Dit betreft dan ook de gesprekken vooraf, samenwerking en uiteindelijke invulling.Dus bij deze een groot compliment!

Ik zou zeggen : Ga zo door en dan is het succes van het Partycentrum Concordia zeker verzekerd!

Hopende tot ziens en veel succes met jullie partycentrum.

Dhr Vink.

Geplaatst door: Herman Vink

30ste verjaardag Wilco Quaak.
Meneer en mevrouw Quaak 57ste en 60ste verjaardag

September 2013

"Alles is mogelijk en betaalbaar"

In september 2013 hebben ik en mijn ouders onze verjaardagen gevierd in Partycentrum Concordia. Ik had zelf een offerte aangevraagd en toen werd ik uitgenodigd voor een gesprek. In dit gesprek werd alles heel erg duidelijk uitgelegd over wat de mogelijkheden waren en wat de kosten ongeveer werden.

Hoeveel mensen je ongeveer verwacht, wil je wat hapjes rondbrengen (koud en/of warm) en hoe wil je de muziek regelen. Alles is mogelijk en betaalbaar. We hebben later nog een gesprek gehad met mijn ouders erbij. Toen is er ook nog het één en ander gewijzigd wat ook allemaal geen probleem was. Voor het feest zelf had ik een DJ geregeld.

Deze kon ruim van tevoren terecht om zijn spullen op te bouwen en werd vriendelijk ontvangen. De cadeau's en enveloppen konden we veilig achter de bar neerleggen. Voor de oudere mensen waren er tafels en stoelen neergezet en voor de jeugd een paar statafels.

Je kon je drinken zelf gaan halen aan de bar maar dat was eigenlijk niet nodig want er werd genoeg personeel ingezet om je bestelling op te nemen en je drinken te komen brengen. De warme en koude hapjes werden keurig op de afgesproken tijden rond gebracht. Na het feest was er ruim de gelegenheid om je drankje op te drinken en nog wat na te kletsen. We werden niet weggestuurd toen het tijd was.

Ons werd aangeboden om de cadeau's en enveloppen de volgende dag op te komen halen.Geweldig, want na het feest hadden wij geen zin meer om alles in de auto te laden.

Alles word je uit handen genomen en je kan zelf optimaal genieten van je feest. De gasten vonden het ook een goede locatie. Ik ga een volgende verjaardag of een ander feest zeker weer vieren in Concordia.

Geplaatst door: Wilco Quaak

Mevrouw Waardenburg 70ste verjaardag

"De aankleding van de zaal was perfect en leuk gedaan"

In Partycentrum Concordia heb ik mijn 70ste verjaardag gevierd. De algehele sfeer hebben wij als heel fijn ervaren.

De aankleding van de zaal was perfect en leuk gedaan. Ook de bediening was uitmuntend en alles liep gesmeerd.

We hadden verschillende soorten hapjes besteld. Deze smaakten uitstekend en waren netjes gesorteerd. Dus al met al, voor een zeer mooi en goed verzorgd feestje ga dan naar Partycentrum Concordia.

Geplaatst door: Mevrouw Waardenburg

Victor Giesel 60ste verjaardag Mevr. Baars

Zondag 2 juni 2013

"Goede zorgen en kookkunsten"

Beste John en Laura,

Het was een erg gezellig verjaardagsfeest voor mijn moeder haar 60ste verjaardag afgelopen zondag in Concordia.

Bedank Laura nog maar extra van ons voor haar goede zorgen en kookkunsten. Iedereen was erg enthousiast.

Nogmaals bedankt voor de leuke middag.

Met vriendelijke groet,

Geplaatst door: Victor Giesel en mevrouw Baars

Familie Israël Diamantenhuwelijk

Zaterdag 17 mei 2014

"Het eten was helemaal top, alles was goed geregeld en ook zeker de bediening!"

Beste Laura en personeel van Concordia,

Heel erg bedankt voor de super avond van afgelopen zaterdag.

Mijn opa en oma hebben het erg naar hun zin gehad. Het eten was helemaal top, alles was goed geregeld en ook zeker de bediening!

Nogmaals heel erg bedankt!

Wilma (kleindochter fam. Israël)

Geplaatst door: Familie Israël

Recensie schrijven

We zijn altijd bezig met het kijken hoe wij het onze gasten nog beter naar hun zin kunnen maken. Uw recensie helpt daar enorm bij. Wij stellen uw mening dan ook zeer op prijs!

Versturen